Materiaal
  • Tuincanvas 520 gr/m²
  • Zeer weerbestendig
  • Bewezen kleurbehoud!
Ogen en haken

De tuinposter kan voorzien worden met of zonder kunststof ogen en spanners. De ogen worden om de 30 cm geplaatst om ervoor te zorgen dat het tuindoek goed aangespannen kan worden.

Tunnel

Kies je voor de optie tunnel dan wordt de tuinposter aan de onder en bovenzijde ‘omgeslagen’ en aan de binnenzijde voorzien van speciale tape. Deze hecht aan de onderlaag en zorgt ervoor dat de tuinposter een zoom krijgt. In de uitsparing die ontstaat kun je een ronde stok of (aluminium) buis plaatsen om zo aan de tuinposter aan de uiteinden te bevestigen.

NB: De plakstrip hecht voor een bepaalde tijd. Hoe lang dit is hangt af van de (weers)omstandigheden waarin de tuinposter hangt. Wij kunnen daarom helaas geen garantie geven v.w.b. de hechtkracht en duur van de hechting van de tunnel.

Levertijd

Als je de bestelling hebt geplaatst, ontvang je een bevestiging van jouw bestelling.

Bestellingen voor iedere dinsdag -> levering dinsdag/woensdag week erna*
(Bij tuinposters met eigen foto is de levertijd afhankelijk van de goedkeuring van de digitale drukproef en het bestelmoment)

In principe geldt een levertijd van ca. 5-7 werkdagen. Mocht dit anders zijn, dan ontvang je hiervan bericht per e-mail.

Go to Top